Taxi’s heb je in alle soorten en maten zoals Limousines, Tesla’s en old timers. Deze LEGO New York Checker Taxi MOC van Gyula Toth is gebaseerd op de Iconische Checker Marathon van het Checker Motors Corporation.


Hoewel het bedrijf de taxi’s niet meer produceert en zich enkel nog focust op het produceren van onderdelen, zal het altijd bekend staan als het bedrijf dat verantwoordelijk voor de gele taxi’s met zwart-wit schaakbordpatroon. Deze LEGO New York Checker Taxi MOC, die tevens te vinden is op LEGO Ideas, is opgebouwd uit 631 onderdelen en 22 cm lang, 8 cm breed en 8 cm hoog. De bouwer heeft getracht de vormen van de Checker Marathon zo getrouw mogelijk na te bouwen met LEGO.

LEGO New York Checker Taxi MOC

LEGO New York Checker Taxi MOC

LEGO New York Checker Taxi MOC

LEGO New York Checker Taxi MOC

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Gyula Toth, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

4.3 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?