Geregeld lichten we hier op Bouwsteentjes een LEGO MOC uit. De MOC’s zullen we zoveel mogelijk afwisselen en er zal voor ieder wat leuks voorbij komen. Gebruik de MOC’s van anderen gerust ter inspiratie voor jouw eigen LEGO creaties.


LEGO Nothing Like a Ford on a Lake

LEGO Nothing Like a Ford on a Lake

Meedoen met een bouwwedstrijd is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt geen zin, geen fantasie of je voorraad LEGO steentjes is beperkt. Maar als je dan wel meedoet, doe het dan met ziel en zaligheid. Dat heeft ExeSandBox gedaan en hij komt met deze zeer indrukwekkende en enigszins jaloersmakende MOC. Er zijn ruim 90.000 onderdelen in het bouwwerk verwerkt. Een indrukwekkend aantal, maar uiteindelijk draait het erom wat je er mee doet. Aspecten waar onze monden letterlijk van openvallen zijn de zeer mooie bomen, het water met op de bodem stenen, keien en kiezelstenen, en de meanderende weg. Voor meer MOC’s kun je het Flickr-kanaal van ExeSandbox bezoeken.

LEGO Nothing Like a Ford on a Lake LEGO Nothing Like a Ford on a Lake LEGO Nothing Like a Ford on a Lake LEGO Nothing Like a Ford on a Lake


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze MOC? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?