Volgend jaar zal er een nieuwe Dune film is de bioscoopzalen verschijnen. Dune is een sciencefictionfilm dat gebaseerd is op de gelijknamige roman. De designer Jeffy O is een grote fan van het onderwerp en vond er niets beter op om de Spice Harvestor te vereeuwigen als een LEGO MOC. 


Een Spice Harvestor is een rondrijdende fabriek om spice melange – een soort van bewustzijnsspectrum verdovend middel – mee te oogsten. Dit middel is een belangrijk onderdeel voor handel als voor de technologische vooruitgang. Deze zware machines worden door een soort van vliegend schip neergelaten om de spice op de woestijnbodem te oogsten en verwerken. We laten de afbeeldingen voor zichzelf spreken maar we hopen enkel dat ze hier geen zandwormen zullen aantrekken. 😉

LEGO Spice Harvestor (1)

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Jeffy O bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

3.8 4 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?