Vanaf heden zullen we proberen elke dag een LEGO MOC uit te lichten op Bouwsteentjes.info. De MOC proberen we zo veel mogelijk af te wisselen en er zal voor ieders wel wat leuks voorbij komen. Gebruik de MOC’s van anderen gerust ter inspiratie voor jouw eigen LEGO creaties.


LEGO Steampunk Moon City

Steampunk, Cyberpunk en Dieselpunk kennen een bijzondere stijl van vaak roestige of futuristische machines. De genres hebben dan ook veel fans en er zijn heel wat werken gebaseerd op dergelijke dystopiën. Deze LEGO Steampunk Moon City MOC is, zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd op de maan. Niet omdat de aarde saai is, maar omdat de maan gemaakt is van kaas (volgens de bouwer). Wat elk gebouw precies voor moet stellen weet hij zelfs niet, je kunt je fantasie dus op de loop laten gaan. Eén ding mag wel zeker zijn, het is een MOC waarbij genoeg te zien valt. Voor meer MOC’s kun je het Flickr-kanaal van Dwalin Forkbeard bezoeken.


Wat vind jij van deze MOC?

We zijn benieuwd wat jij van de MOC van de dag vindt en lezen graag jouw reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media