Jaapxaap en Grant Davis zijn de strijd met elkaar aangegaan op Flickr. Het doel is om de beste MOC’s te maken waarbij er sowieso gebruik gemaakt moet worden van witte 4×4 Flower onderdelen. Beide bouwers weten ze op inventieve manieren toe te passen, zoals bij deze LEGO The King of Diamonds van Grant Davis.


Grant speelt open kaart en gooit de ruitenkoning in de strijd als troef. Of hij hiermee weet te winnen is maar de vraag. Net als bij de creatie van Jaapxaap, heeft Grant inventief gebruikt gemaakt van de witte 4×4 Flower. Maar daar houdt het niet op. Want de rest van de MOC is minstens zo inventief. Voor deze creatie is Grant in laagjes gaan bouwen zodat alle facetten goed tot hun recht komen.

LEGO The King of Diamonds

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Grant Davis, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

3 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?