Tiny houses zijn in opkomst. Het is dan ook handig er een minimalistische levensstijl op na te houden. Want voor je het weet groei je het huis uit. John zag een uitdaging. Een Tiny House bouwen van LEGO waar alles in verwerkt is dat nodig is om er in te kunnen wonen. Het resultaat zie je hieronder.

LEGO Tiny House on Wheels – John Biemold-Oud

LEGO Tiny House on Wheels

Dit kleine huisje is er één op wielen. Je kunt het zien als caravan, maar niets is minder waar. Het huisje is voorzien van alle gemakken die je in een huis verwacht. Er is een keuken om te koken, een bank om te chillen, een tv voor de netflix-verslaving, een douche en wc, en zelf een plekje voor de computer om het laatste nieuws op Bouwsteentjes.info te lezen 😉 Met name dat laatste is een primaire levensbehoefte. Maar waar laat je die LEGO sets? Het huisje bevat zelfs een trap die naar de slaapkamer leidt. Aan de voorkant van het huis is een opslag te vinden voor gasflessen. Bevalt de woonplek niet meer? Dan kun je makkelijk verkassen doordat het huis op wielen staat. Al met al een klein maar fijn model dat voorzien is van al dat nodig is.

LEGO Tiny House on Wheels

LEGO Tiny House on Wheels

LEGO Tiny House on Wheels

LEGO Tiny House on Wheels

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Tiny House on Wheels MOC? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?