Mocht je nou een tram hebben rijden in jouw LEGO stad, dan kan een tramdepot wel handig zijn. Helaas heeft LEGO hier nog niet in voorzien. Berthil (BrickPolis) heeft daarom zijn eigen tramdepot MOC gebouwd van LEGO. Het leuke is dat hij de instructies heeft gedeeld, zodat jij hem makkelijk na kunt bouwen.


Het tramdepot laat veel details zien en kleuren zijn goed gekozen. Het depot heeft een volledig interieur en het dak kan eraf om de binnenkant te bekijken. De MOC is opgebouwd op twee platen en heeft een afmeting van 32 x 64 noppen. Aan de binnenkant is het mogelijk de tram van baan te laten wisselen. In onderstaand filmpje is de werking van het geheel mooi te zien. Enthousiast en wil je het tramdepot ook aan jouw stad toevoegen, dan kun je hem zelf bouwen met behulp van de gratis LEGO Tram Depot bouwinstructies.

LEGO Tram Depot - BrickPolis

Ben jij benieuwd naar meer creaties van BrickPolis, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

4.4 5 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?