Iedereen heeft er wel eens aan gedacht om altijd  jong te kunnen zijn. Met een beetje elfenpoeder en leuke gedachten kan je een reis ondernemen naar deze MOC van Aaron Brick Designer. In het Lost Boys Hideout kan je jouw jeugd herbeleven op het wonderlijke Never Land.  


Peter Pan is een animatiefilm uitgebracht in 1953 die gebaseerd is op het toneelstuk uit 1904. De film is geproduceerd door Walt Disney en neemt je mee naar een wereld waar je nooit ouder wordt. Dankzij de hulp van Peter Pan weten de kinderen Wendy, John en Michael – door wat elfenstof te gebruiken – zo naar het wonderlijke Never Land te kunnen vliegen. Op het eiland komen ze niet alleen in aanraking met kapitein Hook, maar met Native Americans, zeemeerminnen en de verloren jongens. In deze MOC is hun verblijfplaats vereeuwigd in LEGO steentjes met Lost Boys Hideout als eindresultaat.

Lost Boys Hideout

De designer heeft er zo goed mogelijk voor gezorgd om zijn MOC er als een echte LEGO speelset te laten uitzien. Niet alleen ziet zijn creatie er prachtig uit, maar zit het ook vol met referenties naar de film. Op de bovengrond bevindt zich de boom die tevens als ingang dient naar de schuilplaats. De deur kan geopend worden door een mechanisme of er kan toegang verschaft worden via een verplaatsbare steen. Het is duidelijk te zien dat deze schuilplaats zich onder de grond bevindt door de aanwezige boomwortels en is een werkende open haard, glijbaan en een kanon. In deze MOC zijn negen verschillende personages terug te vinden waaronder Peter Pan, Michael Darling, Wendy Darling, John Darling, Captain Hook, Smee, two Lost Boys, en de tikkende krokodil.

Lost Boys Hideout

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Aaron Brick Designer, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?