Universal studios heeft hun plannen bekendgemaakt voor de Jurassic World Franchise voor de rest van 2018 en voor 2019. Hierin is te lezen dat er voor het einde van het jaar een geanimeerde LEGO Jurassic World serie gaat verschijnen en dat er in 2019 een aantal LEGO Jurassic World sets uitgebracht gaan worden.

Nieuwe LEGO Jurassic World sets in 2019

Op de website Licenseglobal.com is te lezen dat LEGO voor het einde van 2018 nog met een geanimeerde LEGO Jurassic World serie komt. De serie duurt 22 minuten en zal waarschijnlijk via het Youtube-kanaal van LEGO worden vrijgegeven. Daarnaast is te lezen dat zowel LEGO als Mattel in 2019 een aantal producten op de markt zullen brengen die gebaseerd zijn op de Jurassic World licentie. Hoeveel LEGO sets dit zullen zijn en wanneer ze beschikbaar zullen zijn is niet duidelijk. We verwachten wel dat de lijn onderdeel uit zal maken van de winter sets van 2019.

For the rest of 2018, Universal will release Jurassic World: Fallen Kingdom for home entertainment in Q4 as well as broadcast a 22-minute “LEGO Jurassic World” animated program.

Additional products from master toy partner Mattel and construction partner LEGO will debut at retailers in the U.K. through 2019.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit nieuws en ben jij enthousiast dat LEGO volgend jaar met nieuwe LEGO Jurassic World sets komt? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?