Het is nog iets meer dan een maandje wachten voordat de LEGO Ninjago Movie in de grote zalen op het witte doek te zien zal zijn. Tezamen met de film komt er ook een LEGO Ninjago Movie Video Game uit. De game heeft al de nodige aandacht gehad maar Warner Bros. en LEGO willen de game nog even een keer onder de aandacht brengen met een nieuwe trailer.

The LEGO® NINJAGO™ Movie Video Game krijgt 
ninja-behendigheidstrailer


Amsterdam, 17 augustus 2017
 – Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de nieuwste trailer voor The LEGO® NINJAGO™ Movie Video Game gelanceerd, die is gebaseerd op het komende bioscoopavontuur.

In de nieuwe trailer worden de Ninjago™-helden opgeleid in de ninja-behendigheid, die hen in staat stelt Ninjago™ Eiland te doorkruisen door over muren heen te rennen, hoog in de lucht te springen en de vijanden van Ninjago™ te bestrijden. Zo behalen ze een hoger niveau te behalen en verbeteren ze hun vechttechnieken met epische trappen, slingerbewegingen en zwaartekracht-trotserende sprints.

The LEGO® NINJAGO™ Movie Video Game wordt op 27 september 2017 naast de film gelanceerd voor de Nintendo Switch™, PlayStation® 4, Xbox One en PC.

Jouw mening telt!

Ben jij na het zien van deze nieuwe trailer nog enthousiaster geworden en denk je dat je de game gaat kopen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel. Je kan het natuurlijk ook via social media laten weten.


Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kan vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?