De derde LEGO Brand Retail Store van Nederland heeft afgelopen week officieel haar deuren geopend. Hoewel er een feestelijke opening gepland stond, is dit vanwege de coronapandemie niet doorgegaan. Desondanks kun je de Store wel bezoeken en krijg je een LEGO Store set cadeau bij minimale besteding van €120.


De nieuwe LEGO Store is gevestigd in één van de grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, de Westfield Mall of the Netherlands. De LEGO Store is voorzien van alles wat je van een store mag verwachten. Denk hierbij aan een PAB-muur, Minifigure bouwzuil en natuurlijk LEGO sets. De nieuwe LEGO Store in Leidschendam ligt maar 5 kilometer van Den Haag, en is ruim 310 m2 groot.

LEGO Store in Leidschendam

Hieronder een korte opsomming van activiteiten die je in de Store kunt beleven. Gezien de huidige pandemie, zullen niet alle activiteiten beschikbaar zijn en dien je een afspraak te maken voor een bezoek aan de winkel. Een afspraak maken kan telefonisch: +31702177073. Meer informatie over de openingstijden en in store promoties vind je op: https://www.lego.com/stores/store/mall-of-the-netherlands

  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een Minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguur! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.

LEGO Store in Leidschendam


Laat van je horen!

Heb jij inmiddels al een bezoek gebracht aan deze nieuwe LEGO Store of ben je daar nog niet aan toegekomen en plan je later dit jaar een bezoek in? We lezen graag wat je van de nieuwe store vindt indien je die al hebt bezocht.

4.2 13 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?