Zojuist heeft LEGO de LEGO Star Wars 75244 Tantive IV aangekondigd. De set zal vanaf 3 mei te koop zijn en is een vernieuwde versie van het LEGO model uit 2009.


Aankondiging LEGO Star Wars 75244 Tantive IV

Wellicht dat dit nieuws minder interessant is voor de LEGO Star Wars fans die het oude model al in hun verzameling hebben, maar goed nieuws voor wie graag nog een Tantive IV eraan toe wilt voegen. De LEGO Star Wars 75244 Tantive IV bestaat uit 1768 onderdelen en kost in Nederland en België €199,99.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FTantive-IV-75244″ ]

LEGO Star Wars 75244 - Doos

Bezit een legendarische Rebel Blockade Runner: de Tantive IV!

Bouw en speel met een legendarisch Star Wars™ ruimteschip en zet hem neer als blikvanger! Deze LEGO® Star Wars 75244 interpretatie van de Tantive IV, op de vlucht voor een Imperial Star Destroyer aan het begin van de film Star Wars: A New Hope, bevat alle herkenbare details van de rebellencruiser, waaronder een verlengde romp, afneembare ontsnappingscapsules, in hoogte verstelbare geschutskoepels, een vrachtruim en 11 enorme motoren aan de achterkant. Verwijder de rompbeplating van dit fantastische LEGO Star Wars voertuig om een gedetailleerde cockpit met ruimte voor 2 minifiguren, een vergaderruimte met tafel, een wapenrek en een controlepaneel met 2 zitplaatsen te onthullen. De radarschotel doet ook dienst als praktische handgreep, waarmee het gemakkelijk door de kamer kan vliegen. Als de missie voorbij is, is dit geweldige bouwbare speelgoed ook zeer geschikt als blikvanger in elke LEGO Star Wars verzameling. De set is inclusief 5 minifiguren en een LEGO figuur van de droid R2-D2.

LEGO Star Wars 75244 - volledig model

  • Inclusief 5 LEGO® Star Wars™ minifiguren: Bail Organa, Prinses Leia, Kapitein Antilles, C-3PO en een Rebel Fleet Trooper, plus een LEGO figuur van de droid R2-D2.
  • Dit Tantive IV LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed beschikt over een radar die ook dienst doet als handgreep, 2 afneembare ontsnappingscapsules met ruimte voor een minifiguur binnenin, een laadruimte die open kan en uitneembare opbergkist, een cockpit die open kan met plaats voor 2 minifiguren, draaiende en in hoogte verstelbare geschutskoepels bovenop en 2 schieters met veermechanisme aan de onderkant. De bovenkant van de romp kan worden verwijderd om het gedetailleerd interieur te kunnen zien, inclusief vergadertafel, wapenrek en een controlepaneel met 2 zitplaatsen voor minifiguren.
  • Wapens: een blasterpistool en 3 blasters.
  • Ook inclusief een elektroverrekijker.
  • De minifiguur van Kapitein Antilles is een bijgewerkte versie van die uit 2009; de rok van Prinses Leia en de minifiguur van Bail Organa zijn nieuw vanaf april 2019.
  • Dit zeer gedetailleerde bouwspeelgoed bestaat uit meer dan 1750 onderdelen.
  • Bouw geweldige momenten uit de openingsscène van Star Wars: A New Hope na of speel je eigen spannende avonturen!
  • Het LEGO® Star Wars™ ruimteschip is ca. 14 cm hoog, 62 cm lang en 19 cm breed.

Jouw mening telt!

We zijn benieuwd wat jij van deze LEGO Star Wars sets vindt. Ben je blij dat LEGO de Tantive IV opnieuw uitgeeft of had je liever een ander model gezien? We lezen ook graag wat je van deze versie vindt in vergelijking met het oude model. Laat jouw mening weten in een reactie!

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkel pagina

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?