Over iets meer dan een week zal de nieuwe serie met verzamelbare Minifigures in de winkel liggen. Je kunt een volle doos voordelig bestellen met een unieke Bouwsteentjes.info kortingscode. Maar als je daar nou niet op staat te wachten en lekker ouderwets zakjes wilt gaan voelen, maak dan gebruik van onze gratis Minifigures series 19 voelgids.

Minifigures series 19 voelgids

De voelgids hebben we voor jou gemaakt zodat je in de winkel makkelijk kunt bepalen welk figuurtje jij in handen hebt. De voelgids is helemaal gratis en voor noppes. Je kunt hem via de mobiel gebruiken of downloaden en uitprinten. De keuze is aan jou.

Minifigures Series 19 voelgids

Wil je toch liever een volle doos kopen met korting? Dan kan dat bij Minifigure Maddness. We hebben in samenwerking een kortingscode die €5 korting geeft op een volle doos Minifigs. De verkoopprijs is daar 184,99 en bij gebruikt van onze kortingscode komt het bedrag terecht op €179,99 (excl. verzendkosten). Voer bij het afrekenen de code Bouw06 in.

Laat van je horen!

Ben jij van plan onze voelgids te gebruiken of ga je toch liever voor een volle doos? Laat vooral weten of jij een dergelijk voelgids ook graag voor de volgende serie wilt zien verschijnen.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?