Charles Pritchett werkt al wat jaartjes aan de Expanding the LEGO Winter Village boekenreeks, met daarin voorbeelden en instructies van bouwwerken voor in een winters dorp. Dit jaar heeft Charles het vierde deel en een special edition uitgebracht. Met de kerstdagen in het verschiet, hebben we dit eerder gepubliceerde artikel geüpdatet met de nieuwste boeken.


Charles heeft in 2019 de eerste twee delen uitgebracht van zijn Expanding the LEGO Winter Village reeks en is sindsdien druk bezig geweest het derde en vierde deel te voltooien. Het derde deel is sinds vorig jaar verkrijgbaar en het vierde deel is dit jaar verschenen. De Expanding the LEGO Winter Village boeken van Charles Pritchett geven de mogelijkheid tot het uitbreiden van jouw winterdorp.

Per boek kun je aan de hand van bouwinstructies zes winterse taferelen bouwen. Dat zijn er 24 in totaal. Er zijn ook twee Expanding the LEGO Winter Village Special Editions uitgebracht met een Police Station en een Winter Cafe. Het enige wat jij dient te doen is de onderdelen te verzamelen. Dit kan aan de hand van een overzichtslijst bij elk bouwwerk.

Expanding the LEGO Winter Village boeken

De Expanding the LEGO Winter Village boekenreeks

De boeken zijn te koop als e-book en paperback. Voor het gemak hebben we hieronder een korte omschrijving van de boeken bijgevoegd en in de galerij onderaan dit bericht kun je de boeken en modellen die je kan bouwen in detail bekijken.

Expanding the LEGO Winter Village Vol. 1 omvat instructies voor het bouwen van een Town Fountain, Horse and Sleigh, Classic Car, Old Truck, Photos with Santa en een Ski and Snowboard Shop.

Expanding the LEGO Winter Village Vol. 2 bevat instructies voor de Foot Bridge, Delivery Truck, Cargo Airplane, Winter Greenhouse, Sweets Market Stand en de Old Church.

Expanding the LEGO Winter Village Vol. 3 biedt instructies voor een Snowmobile, Classic Taxi, Gazebo Bandstand, Tree Stand, Hot Dog Market Stand en een Village Grocer.

Expanding the LEGO Winter Village Vol. 4 is het nieuwste boek en voorziet het kerstdorp van een Village Gate, Victorian Carriage, Noodle Market Stand, Hot Air Balloon, Carnival High Striker en een Bell Tower.

Expanding the LEGO Winter Village Special Editions bestaan uit een Police Station en een Winter Cafe. De bouwwerken zijn groter en uitgebreider dan de bouwwerken in de overige boeken. Charles heeft daarom besloten hiervan twee losse boeken aan te bieden.

Expanding the LEGO Winter Village Bell Tower

De Expanding the LEGO Winter Village boekenreeks kopen

Deze Expanding the LEGO Winter Village boeken zijn te koop via Amazon als e-book en paperback. De paperbacks kosten rond de €24, de E-books rond de €7 en de Special Editions hebben ieder een andere prijs. Voor de huidige prijzen van de boeken, raden we aan ze te bekijken op Amazon. De onderstaande linkje leiden direct naar de juiste pagina’s.

Photo With Santa Winter Village MOC


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze boeken? Denk je dat ze handig kunnen zijn voor aanvulling, heb je er al één of meerdere in huis of heb je zelf genoeg inspiratie en heb je deze boeken niet nodig? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?