We weten dat het nog maar net volop zomer is, maar toch komen we met een kerstgerelateerd nieuwtje. Dit nieuwtje heeft te maken met het derde deel van de Expanding the LEGO winter Vollage reeks van Charles Prichett. We hebben dit bericht omtrent de twee voorgaande edities, van een update voorzien.


Charles heeft in 2019 de eerste twee delen uitgebracht van zijn Expanding the LEGO Winter Village reeks en is sindsdien druk bezig geweest het derde deel te voltooien. Het derde deel is sinds deze week verkrijgbaat. De Expanding the LEGO Winter Village boeken van Charles Pritchett geven de mogelijkheid tot het uitbreiden van jouw winterdorp. Per boek kun je aan de hand van bouwinstructies zes winterse taferelen bouwen. Dat zijn er 18 in totaal. Het enige wat jij dient te doen is de onderdelen te verzamelen. Dit kan aan de hand van een overzichtslijst bij elk bouwwerk.

Expanding the LEGO Winter Village boeken

Het eerste boek omvat instructies voor het bouwen van een Town Fountain, Horse and Sleigh, Classic Car, Old Truck, Photos with Santa en een Ski and Snowboard Shop. Het tweede boek voorziet in instructies voor de Foot Bridge, Delivery Truck, Cargo Airplane, Winter Greenhouse, Sweets Market Stand en de Old Church. Het derde boek bevat instructies voor een Snomobile, Classic Taxi, Gazebo Bandstand, Tree Stand, Hot Dog Market Stand en een Village Grocer. De drie boeken zijn te koop als paperback en kosten rond de €24.

Photo With Santa Winter Village MOC

Deze Expanding the LEGO Winter Village boeken zijn te koop via Amazon als e-book en paperback:


We hebben hieronder een klein overzichtje van boeken mocht je op zoek zijn naar andere LEGO boeken waarmee je leuke kerst-bouwwerken kunt maken. De boeken hieronder zijn o.a. via Bol.com te koop.


Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media