Wie het nieuws rondom The LEGO Movie 2 in de gaten houdt, weet dat de film veel te bieden gaat hebben. Dankzij een nieuwe trailer ziet het ernaar uit dat er in de film ook enkele LEGO Fabuland karakters voor gaan komen.


Fabuland keert terug voor TLM2?

De Fabuland karakters zijn te zien in de trailer waarin ook Ruth Bader Ginsburg, van het hooggerechtshof van de Verenigde Staten, te zien is. Welke rol de Fabuland karakters in de film hebben gekregen is niet duidelijk. De vraag die naar bovenkomt, is natuurlijk of LEGO in de toekomst ook The LEGO Movie 2 sets uit gaat brengen waarin één of meerdere Fabuland figuren inbegrepen zijn. Het zou leuk zijn voor de fans als dit het geval is, maar zeker weten doen we pas tegen de zomermaanden waarin de nieuwe The LEGO Movie 2 sets bekend zijn geworden.

LEGO Fabuland 344

Fabuland kent tot op de dag van vandaag een schare trouwe fans en er zijn zeker nog verzamelaars van het thema. Het bijzondere aan Fabuland is dat het figuren bevat die op dieren lijken.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de toevoeging van de Fabuland karakters en acht je de mogelijkheid groot dat LEGO nieuwe Fabuland karakters op de markt zal brengen door middel van The LEGO Movie 2 sets? We zijn benieuwd en lezen jouw mening met plezier in een reactie 🙂

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

0 0 stem
Vind je dit artikel leuk?