Dankzij Hothbricks.com, kunnen we mededelen dat LEGO de instructies voor de The LEGO Movie 2 BrickHeadz online heeft gezet.


Instructies The LEGO Movie 2 BrickHeadz

De instructies zijn door LEGO op hun server geplaatst en daardoor te downloaden en na te bouwen. Wel zul je het voorlopig even moeten doen zonder bedrukte onderdelen. De verwachting is dat de sets binnenkort via LEGO te koop zullen zijn.

Het LEGO BrickHeadz thema kende een vliegende start. LEGO heeft, met name in 2018, heel wat nieuwe BrickHeadz sets in uitgebracht. Er gingen geruchten rond dat er in 2019 geen BrickHeadz sets meer zullen verschijnen. De geruchten dat het LEGO BrickHeadz thema ten dode opgeschreven was, werd vorig jaar al ontkracht door de hoofddesigner. Er worden inmiddels alweer geruchten verspreid dat het thema ten einde zal lopen. Ditmaal blijft het beperkt tot licenties en IP’s van derden. Thema’s die van LEGO zelf zijn, zoals Seasonals en de TLM2, zullen dit jaar wel nog verschijnen. Het is natuurlijk af te wachten of de geruchten waar zijn.


Jouw mening telt!

Ga jij gebruik maken van de instructies of wacht je liever op de complete sets? We zijn ook benieuwd of je de sets in huis gaat halen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media