ROOM Copenhagen is de producent van LEGO drinkbekers, Storage heads en andere soorten accessoires. Ze hebben nu LEGO kastjes met lades onthuld die met name handig kunnen zijn als je kinderen hebt, of als je een AFOL bent die graag MOC’s bouwt.


LEGO 3-Drawer Rack onthuld

De kastjes zullen voorlopig in twee kleuren te koop zijn, blauw en rood. Elke kast bevat drie modules die onderling verwisseld kunnen worden. Hierdoor kunnen er dus meerdere op elkaar gestapeld worden. Op de bovenkant kan een baseplate geplaatst worden zodat er ook gebouwd kan worden. De afbeeldingen laten een baseplate zien, maar of deze ook onderdeel is van het product is niet geheel duidelijk. Op de voorkant van de lades is ruimte om LEGO onderdelen te plaatsen die zich in de lades bevinden. De lades zijn voorzien van afbeeldingen van LEGO elementen. Momenteel is het niet duidelijk welke prijs er voor de kastjes wordt gevraagd, ze zijn op het moment nog niet verkrijgbaar. De afmetingen zijn 345 x 375 x 325 mm. Zodra we meer weten zullen we dit natuurlijk laten weten.

LEGO 3-Drawer Rack


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze opbergkastjes en denk je dat jij hier gebruik van gaat maken? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media