Elk jaar kan een select groepje mensen de LEGO Inside Tour boeken. De Iside Tour is een dure bedoeling, maar naar wat we horen meer dan de moeite en kosten waard. Standaard krijgen de deelnemers aan het einde van de tour een zeer exclusieve set mee naar huis. Dit jaar wordt het de LEGO 4000034 LEGO System House set.

LEGO 4000034 LEGO System House

LEGO 4000034 LEGO System House

Doordat LEGO de instructies van het setje op hun server heeft gezet hebben we een beeld van het geheel. Extra voordeel is dat je de instructies kunt downloaden en de set na kunt bouwen. Dit in tegenstelling tot de Inside Tour sets van voorgaande jaren. Het kan natuurlijk zijn dat bepaalde onderdelen en prints niet gangbaar zijn, maar daar dien je dan even iets anders voor te verzinnen. Ben jij dit jaar één van de gelukkigen die de Inside Tour bij gaat wonen, dan weet je alvast wat voor set je kunt verwachten. We wensen jou alvast veel plezier!

Instructies
Download de instructies van het LEGO 4000034 LEGO System House door op de afbeelding te klikken!

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze set als Inside Tour exclusive? Zou je zo’n set na gaan bouwen nu de instructies te downloaden zijn of spreekt het jou niet aan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media