Via de Chinese LEGO Store kalender van november is de LEGO 40292 Christmas Gift Box opgedoken.

LEGO 40292 Christmas Gift Box opgedoken

LEGO 40292 Christmas Gift Box opgedoken

De LEGO Store kalender laat meer promoties zien waar de Chinezen in november van kunnen profiteren. De meest opmerkelijke is de LEGO 40292 Christmas Gift Box. De set ziet er uit als een cadeautje, maar herbergt meer dan een bouwbaar strikje en af te nemen deksel. De set kan namelijk ook opengeklapt worden en hiermee wordt de interieur, volledig in kerstsfeer, van de doos zichtbaar. De set bevat twee Minifigures en wordt gratis weggegeven bij besteding vanaf ¥499, wat neerkomt op zo’n €100. Het is niet heel duidelijk te zien, maar onderaan de kalender in het promotie vakje van de set is te lezen dat er 4500 exemplaren beschikbaar zijn. De promotie loopt van 11 t/m 30 november of zolang de voorraad strekt.

LEGO 40292 Christmas Gift Box opgedoken

Of de set ook naar Europa komt is op dit moment niet duidelijk, we gaan er stiekem wel van uit maar kunnen niets garanderen. Op dit moment is wel zeker dat we eind november de LEGO 40293 Christmas Carousel aan de verzameling toe kunnen voegen. Naast de Christmas Gift Box is er nog een andere promotie te zien, namelijk de LEGO 5005253 Christmas Ornament 2018. Dit hangertje voor in de kerstboom verwachten we in december ook terug te vinden in Europa.

LEGO 5005253 Christmas Ornament 2018

De laatste zichtbare promotie is de LEGO 40289 Diagon Alley. De set wordt waarschijnlijk in Europa in november aangeboden als promotie. Vanaf welk bedrag is niet duidelijke en welke andere restricties eraan vastzitten ook niet. Zodra we meer weten over al deze promoties zullen we jullie daarvan op de hoogte brengen.

LEGO 40289 Diagon Alley opgedoken

LEGO Store Calendar China november 2018

LEGO 40292 Christmas Gift Box opgedoken


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze promoties en hoop je of denk je dat ze ook naar Europa gaan komen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?