De laatste tijd weet LEGO ons maar in beperkte mate op de hoogte te brengen over aankomende promoties. Desalniettemin is het een verrassing wat komen gaat. Afgelopen weekend zijn er beelden opgedoken van een nieuwe promotie die waarschijnlijk in april beschikbaar gesteld wordt.


LEGO 40334 Avengers Tower opgedoken

LEGO 40334 Avengers Tower opgedoken

LEGO weet de laatste tijd de spanning erin te houden en onthuld weinig over aankomende promoties. Gelukkig werd er op de LEGO Store kalender van een Spaanse LEGO Certified Store, deze promotie gespot. De LEGO 40334 Avengers Tower set bevat een Microscale versie van de Avengers Tower, Micro Quinjet en komt met een exclusieve Minifig van Tony Stark. De promotie zou volgens de Spaanse kalender moeten lopen van 22 t/m 30 april bij aankopen vanaf €80. Of de promo ook voor de rest vna Europa uitgerold wordt is nog even afwachten. Van zodra dat we meer informatie hebben zullen we dit natuurlijk delen.


Jouw mening telt!

Ben jij een liefhebber van LEGO Marvel sets en ga je de Avengers Tower aan je verzameling toevoegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

1 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?