LEGO heeft een nieuw item toegevoegd aan het LEGO VIP Rewards Centre. Ditmaal is het geen LEGO Originals prent, maar een Stranger Things Sketchbook.

LEGO 5005933 Stranger Things Sketchbook

LEGO 5005933 Stranger Things Sketchbook

Het schetsboek is te verkrijgen door 1500 VIP punten in te leveren in het LEGO VIP Rewards Centre. Dit staat gelijk aan een waarde van €10. Na het inwisselen krijg je een code die je in kunt voeren zodra je een bestelling plaatst. Het item zal dan automatisch toegevoegd worden aan de bestelling. De coupon is 30 dagen geldig na verzilveren en is te vinden in jouw VIP account bij “ingewisselde beloningen”.

LEGO 5005933 Stranger Things Sketchbook productomschrijving

• Ga terug naar de jaren 1980 met dit klassieke Stranger Things-schetsboek. De ideale metgezel voor je avonturen in de stad Hawkins of waar dan ook!
• Dit hardcover schetsboek is ontworpen als een videocassette en bevat 120 pagina’s voor al je notities en schetsen.
• Inclusief een kartonnen foedraal met direct herkenbare Stranger Things-minifiguren uit de originele Netflix-serie.
• Een geweldig cadeau voor fans van Stranger Things die hun passie voor de serie willen laten zien.
• Afmetingen: 103 x 184 mm

LEGO Promoties september 2019

Mocht je gebruik willen maken van deze of andere beloningen, dan kun je profiteren van de overige promoties bij LEGO. Momenteel kun je onder andere dubbele VIP punten verdienen, een gratis LEGO Broodtrommel bemachtigen en gebruik maken van de Mini Droid Commander promotie. Voor een volledig overzicht raden we aan onze LEGO Promoties september 2019 artikel te lezen.

LEGO VIP Originals rewards

Er zijn genoeg andere beloningen te vinden in het LEGO VIP Rewards Centre. Wellicht dat niet alles interessant te noemen is, maar de LEGO Originals kunnen toch leuk zijn voor wie er belang bij heeft. Er zijn momenteel drie verkrijgbaar en we weten dat LEGO er de komende tijd nog een aantal toe gaat voegen. Ze zijn te vinden in het LEGO VIP Rewards Centre.

Laat van je horen!

Wat vind jij van het LEGO 5005933 Stranger Things Sketchbook. Ben je van plan gebruik te maken van de reward of vind je het niet interessant genoeg? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!