Van 18 tot en met 21 juli 2019 zal de San Diego Comic-Con plaatsvinden. Traditiegetrouw zal LEGO met een aantal Comic-Con Exclusives op de proppen komen. Leuk als je erbij bent, minder leuk als je ze wilt verzamelen als jij je aan de andere kant van de wereld bevindt. De eerste van die Comic-Con sets is door Yahoo News onthuld.

LEGO 77902 Captain Marvel San Diego Comic-Con

LEGO 77902 Captain Marvel San Diego Comic-Con (1)

Captain Marvel and the Asis bestaat uit 271 onderdelen waaronder twee Minifigures in de vorm van Captain Marvel en Monica Rambeau. De set zal op de SDCC $45 gaan kosten en is hoogstwaarschijnlijk onderhevig aan een voortijdige loting. Met de onderdelen bouw je de Asis op een display met daarop wat kleinere bouwwerkjes en een bouwbare Goose de kat in Flerken vorm. Als jij dit setje graag wilt hebben dan kan dat via online marktplaatsen als Ebay. Hiervoor dien je wel een goed gevulde portemonnee te hebben, want ervaring leert dat dergelijke set voor de “juiste” prijs van eigenaar zullen wisselen. Het kan zijn dat LEGO de instructies ten tijde van de SDCC publiceert, helaas ben je dan overgeleverd aan de onderdelen die je zelf kunt bemachtigen. Exclusieve Minifigures (onderdelen) zullen vooralsnog niet via LEGO te koop aangeboden worden.

LEGO heeft bekendgemaakt dat ze regiogebonden exclusives wereldwijd beschikbaar zullen maken. In hun statement heeft het bedrijf duidelijk gemaakt dat Comic-Con Exclusives hier niet onder vallen. Mocht je daar meer over willen weten, dan kun je er meer over lezen in hun regional exclusive products statement.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze San Diego Comic-Con Exclusives en vind je het jammer dat de set niet wereldwijd beschikbaar komt, of kun je ermee leven. We lezen ook graag als je de set toch aan je verzameling probeert toe te voegen. Laat het weten een reactie hieronder of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?