Zo nu en dan komt LEGO naast echte sets, ook met LEGO accessoires die in of rondom het huis gebruikt kunnen worden. Doordat LEGO visuals van een aantal nieuwe accessoires-sets op hun server heeft geplaatst, hebben we inzicht in dat wat binnenkort gaat verschijnen. In deze post bespreken we de LEGO 853900 Magnets & LEGO 853915 Magnets.


LEGO 853900 Magnets & LEGO 853915 Magnets

LEGO 853900 Magnets & LEGO 853915 Magnets

Magneten hebben een enorme aantrekkingskracht en zullen voor veel mensen de ideale manier zijn om foto’s en dergelijke op te hangen. De koelkast is bij uitstek geschikt om al die vakantiekiekjes kwijt te kunnen. Door de jaren heen heeft LEGO flink wat magneten uitgebracht en ook dit jaar komen ze met twee nieuwe sets. Beide sets bevatten vier magneten die in een dikke 4×4 brick zijn verwerkt. Het verschil tussen de sets is de kleur van de magneten. De prijs van beide sets is €8,99 en ze zijn vanaf 1 maart te koop bij LEGO.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FLEGO-4×4-steenvormige-magneten-klassiek-853915 ” text=”Beide sets zijn te koop op LEGO Shop@Home” ]


Wat vind jij van deze magneten?

We zijn benieuwd wat jij van deze sets vindt en of je je aangetrokken voelt? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media