Zo nu en dan komt LEGO naast echte sets, ook met LEGO accessoires die in of rondom het huis gebruikt kunnen worden. Doordat LEGO visuals van een aantal nieuwe accessoires-sets op hun server heeft geplaatst, hebben we inzicht in dat wat binnenkort gaat verschijnen. In deze post bespreken we de LEGO 853902 Buildable Keychain.


Visuals LEGO 853902 Buildable Keychain

LEGO 853902 Buildable Keychain

De LEGO 853913 Key Holder geeft de mogelijkheid om LEGO sleutelhangers op te hangen. Op de set wordt de LEGO 853902 Buildable Keychain als combinatiemogelijkheid afgebeeld op de doos. De set zal daarom los te koop zijn en, zoals LEGO vermeldt, te combineren zijn. De Buildable Keychain bestaat uit 17 onderdelen waaronder een 2×4 brick in Tan kleur. Met de onderdelen kun je de 2×4 brick voorzien van een persoonlijke touch. Een leuk idee natuurlijk, maar zonder Kragle zullen de onderdelen waarschijnlijk te snel loslaten. Desalniettemin is de set een leuke extra. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om als cadeau weg te geven. Mocht je van plan zijn de LEGO 853913 Key Holder te kopen, dan kun je, naast deze sleutelhanger, kiezen uit een groot assortiment aan LEGO Key Chains om aan te bevestigen. De prijs van de set is €5,99 en vanaf 1 maart te koop bij LEGO.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FLEGO-creatieve-tashanger-853902 ” text=”De set is te koop op LEGO Shop@Home” ]

 


Wat vind jij van deze sleutelhanger?

We zijn benieuwd wat jij van deze set vindt en of je van plan bent hem in huis te gaan halen om te combineren met de sleutelhanger-houder? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?