Zo nu en dan komt LEGO naast echte sets, ook met LEGO accessoires die in of rondom het huis gebruikt kunnen worden. Doordat LEGO visuals van een aantal nieuwe accessoires-sets op hun server heeft geplaatst, hebben we inzicht in dat wat binnenkort gaat verschijnen. In deze post bespreken we de LEGO 853910 Mug.


Visuals LEGO 853910 Mug

LEGO 853910 Mug

LEGO City sets bevatten vaak de iconische koffiemokken. LEGO heeft van deze mokken ook grote versies uitgebracht om koffie of thee uit te kunnen drinken. Dit jaar komen ze met deze LEGO 853910 Mug met mugshot van een Minifig. De afbeelding spreekt voor zich en we gaan er verder geen woorden aan vuilmaken. De exacte prijs van de mok is €16,99 en hij is vanaf 1 maart te koop. De mok is van keramiek in plaats van plastic, let erop dat hij dus makkelijk stuk kan gaan!

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FLEGO-minifiguur-keramische-mok-853910 ” text=”Deze te gekke mok is te koop op LEGO Shop@Home” ]


Wat vind jij van deze mok?

We zijn benieuwd wat jij van deze mok vindt en of je van plan bent hem in huis te gaan halen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?