LEGO is toe aan wat afwisseling en stapt af van de jaarlijkse Creator Expert auto in augustus. In plaats van een auto komt het bedrijf nu met een motor in de vorm van een Harley-Davidson Fat Boy. Zet daarom je piespothelm op je hoofd, trek je leren jasje aan, vlecht je baardhaar en maak een ritje op de Fat Boy. De set is vanaf nu te koop voor LEGO VIP leden.

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

De Harley-Davidson Fat Boy bestaat uit 1023 onderdelen en heeft een prijs van €99,99. De motor heeft een aantal leuke features waaronder de bewegende zuigers zodra het model rijdt. De velgen met banden zijn geheel nieuw om de motor een authentiek uiterlijk te geven. Naast dit komt het model met een standaard zodat hij makkelijk ter display gezet kan worden. De Harley-Davidson Fat Boy is vanaf vandaag te koop voor VIP leden en vanaf 1 augustus voor niet VIP leden.

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

Bouw je eigen Harley-Davidson® Fat Boy® motor en zet hem neer als verzamelobject!

Ontdek de subtiele details van een onvergetelijk staaltje techniek met de LEGO® Creator Expert 10269 Harley-Davidson® Fat Boy® motor. Deze zeer gedetailleerde LEGO motor is ontwikkeld in samenwerking met Harley-Davidson en geeft de magie van de echte machine nauwkeurig weer, van zijn Lakester-schijfwielen met vette banden tot zijn ‘teardrop’-tank met logo-opdruk en ingebouwde snelheidsmeter. Daarnaast is het model uitgerust met een Milwaukee-Eight® motor met bewegende zuigers, een dubbele uitlaat, een stuur met handvatten, een beweegbaar schakelpedaal en beweegbare remhendels, een standaard en een stevige houder. Dit fantastische model, dat is afgewerkt in donkerrode en zwarte kleuren, vormt een geweldige blikvanger voor thuis of op kantoor. Deze geavanceerde LEGO set biedt een boeiend en plezierig bouwproces.

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

  • Dit model is voorzien van Lakester-schijfwielen met vette banden, een ‘teardrop’-tank met Harley-Davidson logo’s en ingebouwde snelheidsmeter, een Milwaukee-Eight® motor met bewegende zuigers, een dubbele uitlaat, een stuur met handvatten, een beweegbaar schakelpedaal en beweegbare remhendels, een standaard en een stevige houder.
  • Uitgevoerd in een authentiek donkerrood en zwart kleurenschema.
  • Deze LEGO® motor is een geweldige blikvanger voor thuis of op kantoor.
  • Laat het achterwiel draaien en kijk hoe de zuigers van de Milwaukee-Eight® motor tot leven komen.
  • Elementen met opdruk die nieuw zijn vanaf juli 2019 zijn 2 donkerrode 2×4 tegels met opdruk van het Harley-Davidson® Fat Boy® tankembleem.
  • Een speciaal element is de achtervelg met superbrede band dat nieuw is vanaf juli 2019.
  • Afmetingen: ca. 20 cm hoog, 18 cm breed en 33 cm lang.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze Harley-Davidson Fat Boy en ben je blij met de afwisseling die LEGO hiermee creëert? Laat jouw ongezouten mening weten in een reacties hieronder.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?