LEGO en Warner Bros. hebben een trailer vrijgegeven van de LEGO DC: Batman – Family Matters films die dit jaar gaat verschijnen. Daarnaast is de cover bekendgemaakt die tevens een LEGO setjes bevat. 

LEGO DC: Batman – Family Matters

LEGO-DC-Batman-Family-Matters

De LEGO DC: Batman – Family Matters film gaat over Batman die Red Hood moet verslaan. Red Hood ziet dat Gotham City gebukt gaat onder de toenemende mate van criminaliteit en besluit daarom Gothan City te verwoesten. Batman en zijn superhelden vrienden kunnen dit niet laten gebeuren en proberen Red Hood te stoppen. De film staat gepland voor een release in augustus. Een definitieve prijs en releasedatum is niet bekend. De cover die vrijgegeven is laten ziet dat de film een LEGO Batman Movie Ultimate Batmobile Polybag zal bevatten, maar of deze versie ook in Nederland en België beschikbaar gaat zijn is onduidelijk. Zodra we meer weten zullen we dit artikel van een update voorzien.

Jouw mening telt!

Verzamel jij als DC Comics/Super Heroes fan ook de films die in dat thema verschijnen, of ben je van mening dat dergelijk films geen meerwaarde te bieden hebben? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?