Enige tijd geleden kon je hier al het nieuws lezen over nieuwe LEGO Accessoires die vanaf maart te koop zullen zijn. Doordat LEGO hun webshop heeft geüpdatet is er nog een accessoires opgedoken, de LEGO Friends 40360 Name Sign.


LEGO Friends 40360 Name Sign

LEGO Friends 40360 Name Sign

Het naambord zal vanaf 1 maart te koop zijn via LEGO Shop@Home en de LEGO Brand Retail Stores. Zoals de naam al doet verraden kan er een naambord mee gebouwd worden. Dit wordt gerealiseerd door middel van 91 onderdelen. Om het naambord wat te personaliseren zijn er stickers toegevoegd waarmee je o.a. je naam kun plakken. Er zijn drie velletjes toegevoegd om af te kunnen wisselen. Het bord geeft de mogelijkheid om neergezet of opgehangen te worden.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FFriends-naambord-40360″ text=”De set is te koop op LEGO Shop@Home” ]

LEGO Friends 40360 Name Sign


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit setje en denk je dat je er één voor je zelf of een ander in huis gaat halen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?