Vanaf vandaag is de LEGO Harry Potter Collection voor de Xbox One en Nintendo Switch verkrijgbaar. De game was echter al een jaar exclusief te krijgen voor de PS4.


LEGO Harry Potter Collection Xbox One en Nintendo Switch

LEGO Harry Potter combineert de kenmerkende humor van LEGO®-games samen met het universum van de Wizarding World voor een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels. Spelers beleven het volledige avontuur van LEGO® Harry Potter™, met inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Deze collectie bundelt de twee eerder LEGO Harry Potter Jaren games bij elkaar. Het bevat dus twee complete games, namelijk LEGO Harry Potter Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter Jaren 5-7. Speel meer dan 200 favoriete personage’s vrij. Verken Sweinstein en gebruik toverspreuken met een vriend in co-op.

LEGO Harry Potter CollectionLEGO Harry Potter Collection

In LEGO Harry Potter 1-4 speel verbind je de LEGO steentjes van de Ligusterlaan tot het Toverschool Toernooi en beleef je magische Harry Potter avonturen in LEGO stijl! Speel als Harry, Ron, Hermelien of een van je andere favoriete figuren. Ontdek het kasteel van Zweinstein, de wegisweg en het Verboden Bos.Het spel heeft vier episodes met meerdere levels die vooral gebaseerd zijn op de eerste vier boeken en films.

LEGO Harry Potter 5-7 gaat over de laatste jaren van Harry Potter en zijn vrienden op Zweinstein. Het verhaal volgt de laatste vier films (Orde van de Feniks, Halfbloed Prins en Relieken van de Dood deel 1 en deel 2). In het spel moet de speler diverse toverdrankjes maken om verder te komen. Ook kan de speler gouden stenen sparen. Het spel bevat in totaal 24 levels en 16 lessen.

De game is op dit moment al te koop voor de PS4 en zal vanaf vandaag ook te koop zijn voor de Xbox One en de Nintendo Switch. De game is te koop bij de onderstaande retailers.

LEGO Harry Potter Collection LEGO Harry Potter Collection LEGO Harry Potter Collection

Jouw mening telt!

Ben jij van plan de LEGO Harry Potter Collection in huis te gaan halen voor de Xbox One of Nintendo Switch, heb je de game al op de PS4, of is dit niet iets wat jou enthousiasmeert? Laat het weten in een reactie, vinden we leuk 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links