Hoewel de LEGO Hidden Side sets pas vanaf 1 augustus officieel te koop zijn, zijn er een aantal webshops die ze al verkopen. Helaas kon je tot nu toe nog niet aan de slag met de Hidden Side app. Daar is nu verandering ingekomen want de app is inmiddels te downloaden via IOS en Google Play.

LEGO Hidden Side app

De app is niet vereist om plezier uit de nieuwe sets te halen. Het bouwen van en het ontdekken van de geheimen staat voorop. Mocht je toch meer uit de sets willen halen dan biedt de app uitkomst. Door midden van AR kun je de sets tot leven laten komen. De bedoeling is dat je puzzels oplost en de spoken vangt die Newbury onveilig maken. De app geeft dus een extra dimensie aan de sets.

De LEGO Hidden Side sets zijn eigenlijk vanaf 1 augustus officieel te koop, maar er zijn een aantal winkels waar de sets al in de schappen liggen. De kans is groot dat LEGO vanaf 1 augustus de onderstaande LEGO Hidden Side promotie cadeau krijgt. Zodra we meer weten zullen we jullie van een update voorzien.

LEGO Hidden Side 40336 Newbury's Juice Bar

Laat van je horen!

We zijn benieuwd wat jij van dit nieuwe thema vindt en of je denkt dat dit een succes voor LEGO zal zijn of niet. Laat jouw ongezouten mening weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?