In augustus zal LEGO hun nieuwste thema gaan lanceren. Met Hidden Side kun je sets bouwen en tot leven laten komen met behulp van jouw smartphone. De LEGO Hidden Side sets zijn alvast beschikbaar voor pre-order.

LEGO Hidden Side Pre-order beschikbaar

De pre-order houdt in dat je de set vandaag kunt bestellen en dat ze op 1 augustus naar je verscheept worden. Voordeel hiervan is dat je op de dag van release niet hoeft te shoppen. Een ander voordeel is dat de Space Rocket Ride set die nu gratis te krijgen is bij aankoop van minimaal €85 aan LEGO sets, meetelt voor de pre-order. Met andere woorden, als je de sets nu alvast koopt krijg je de Space Rocket Ride er ook bij. Als VIP lid spaar je daarnaast natuurlijk ook alvast VIP punten. Eventuele andere promoties die vanaf 1 augustus gelden tellen niet mee. We hebben geen inzicht in wat LEGO de komende tijd aan gaat bieden, dus heb je de Space Rocket Ride al en wacht je liever af, dan adviseren we jou om even te wachten tot 1 augustus of zodra er meer info is over aankomende promoties.

Officiële visuals LEGO Hidden Side

Er zullen acht LEGO Hidden Side sets beschikbaar zijn vanaf 1 augustus. Logischerwijs bestaan de sets uit grotere en kleinere bouwwerken. Ieder setje zal om te bouwen zijn naar een alternatieve versie en bevatten unieke Minifigures. Omdat er genoeg gespuis te vinden is, zullen met name liefhebbers van spookhuizen zullen de sets kunnen waarderen. Mocht je ervoor kiezen om op avontuur te gaan, dan kan dit met de gratis LEGO Hidden Side app. De app laat het toe om de sets te scannen en spoken te vangen. Tevens kun je puzzels oplossen en het verhaal volgen. De app is niet noodzakelijk en kan volledig achterwege gelaten worden mocht je er geen heil in zien.

Laat je mening weten!

Wat vind jij van de pre-order functie die LEGO vaker implementeert? Zie je het als voordeel of enigszins overbodig? We zijn daarnaast ook benieuwd of je de sets als als pre-order gaat bestellen of dat je liever wacht tot er meer duidelijkheid is van promoties die in augustus beschikbaar zullen zijn. Laat jouw mening weten in een reactie hieronder.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media