Mocht je vaker in het jaar naar Billund gaan, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk vanwege LEGOLAND of LEGO House zijn. Voor de laatste zijn nu jaarkaarten verkrijgbaar waarmee je het gehele jaar in en uit kan lopen wanneer je dat maar wilt.


LEGO House jaarkaarten verkrijgbaar

De jaarkaarten zijn enkel te koop in LEGO House. Mocht je er zijn en van plan zijn vaker een bezoek te brengen, dan kan het interessant zijn een jaarkaart te nemen. De jaarkaarten kosten DKK 399 per persoon (± €54) en in de periode van 13 tot en met 28 april zijn ze verkrijgbaar voor DKK 299 (± €40). Jaarkaarthouders kunnen van te voren geen boeking maken voor een bezoek aan LEGO House. Wel zijn er plaatsen gereserveerd voor jaarkaarthouders. Meer informatie over LEGO House en de verschillende tickets vind je hier: LEGO House Tickets.


Jouw mening telt!

Denk jij dat zo’n jaarkaart handig is of zie je het nut er niet echt van in? We zijn benieuwd en lezen graag jouw mening in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media