Wie wel eens in LEGO House is geweest, weet dat het een bijzondere ervaring te bieden heeft voor jong en oud. Het droomproject van Kjeld Kirk Kristiansen opende haar deuren in 2017 en heeft sindsdien al de nodige prijzen in de wacht weten te slepen. The Michelin Guide 2019 topt het voorlopig af met twee Michelinsterren.


LEGO House sleept twee Michelinsterren in de wacht

Michelinsterren worden niet alleen maar uitgereikt aan restaurants, maar ook aan toeristische attracties en bezienswaardigheden. LEGO House heeft er in 2019 twee in de wacht weten te slepen. Hierdoor zal ze vermeld worden in het groene Michelinsterren-boekje.

LEGO House sleept twee Michelinsterren in de wacht

“LEGO House is an experience not to be missed (…) A five-zone playground that invites children to use their creativity and ingenuity with their parents.”

Naast LEGO House heeft ook LEGOLAND Billund twee Michelinsterren weten te bemachtigen. Als je op vakantie gaat naar Billund, dan weet je in ieder geval dat het het helemaal waard zal zijn.


Wat vind jij van dit nieuws?

Vind je het terecht dat LEGO House en LEGOLAND Billund beide twee Michelinsterren in de wacht weten te slepen, of ben je het er niet mee eens. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?