Vanaf vandaag is de LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book verkrijgbaar voor de fans die de set vanaf dag één in huis willen halen. Hieronder een korte samenvatting.


LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book verkrijgbaar

LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book

Met het Pop-UP Book kun je twee avonturen bouwen die zich ontvouwen bij het openen van het boek. De verhalen van Rood Kapje en Jaap en de Bonenstaak zijn voorzien van bijpassende bouwwerken en unieke Minifiguren. De prijs van de set is in België en Nederland €74,99.

[maxbutton id=”2″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2FUitklapboek-21315 ” text=”Naar LEGO Shop@Home” ]

LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book


We zijn benieuwd naar jouw mening!

Ben jij van plan de set vanaf dag één in huis te halen, pas op een later moment of laat je de set aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel. Vinden we leuk 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media