Andrew Clark is geen onbekende op LEGO Ideas. Al eerder wist hij met Doctor Who en The Flintstones twee LEGO sets op de markt te brengen. Wellicht dat er nog een set aan toegevoegd wordt, want zijn Thunderbirds Are Go heeft namelijk de 10.000 supporters eten te bereiken.

LEGO Ideas Thunderbirds Are Go

LEGO Ideas Thunderbirds Are Go

Als groot fan van The Thunderbirds kon Andrew het niet laten om de Thunderbirds 2 te bouwen met de nodige speelfuncties. Om het direct maar te opperen als potentiële LEGO set heeft hij zijn idee op LEGO Ideas geplaatst. Niet alleen hij ziet er graag een LEGO set van verschijnen, maar ook 10.000 andere LEGO fans.

Een aantal highlights:

  • Thunderbird 2: beschikt over een landingsgestel dat in- en uitgeklapt kan worden.
  • De positie van de vleugels kan aangepast worden.
  • Het dak van de cockpit kan verwijderd worden zodat het interieur met Microfigs zichtbaar wordt.
  • De Pod kan uitgenomen worden en heeft ruimte voor een voertuig. De Pod is voorzien van wielen zodat hij makkelijk verplaatst kan worden.
  • Er zijn twee kleinere voertuigen aanwezig, de Thunderbird 4 en de Master Elevator Car. Beide voertuigen passen in de Pod.
  • Andrew heeft vijf Microfigures in de vorm van John, Alan, Scott, Virgil en Gordon Tracy toegevoegd. In een latere update is er een Minifigure van Virgil Tracy toegevoegd.

De kandidaten van de tweede LEGO Ideas review 2019 zijn:

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set, is nog even wachten tot de uitslag van de tweede review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.


Wat vind jij van dit project?

Wat vind jij van de LEGO Ideas Thunderbirds Are Go en denk je dat je er wel een plekje voor hebt in je verzameling, of zie je liever een ander LEGO Ideas project geselecteerd worden? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?