Als het gaat om LEGO boeken dan is er heel wat te vinden. De uitgevers weten het interessant te houden voor de fans en geregeld worden er boeken uitgegeven die een andere weg inslaan. Ameet heeft twee nieuwe LEGO boeken met de titels LEGO Imagine & Play: Creatures en LEGO Imagine & Play: Vehicles op de markt gebracht. Meis en Maas heeft de twee boeken vertaald in het Nederlands. De boeken zijn vanaf heden te koop.

LEGO Imagine & Play

LEGO Imagine & Play

Het concept van Imagine & Play is te vergelijken met de LEGO Build Your Own Adventure boeken. Het grote verschil is dat de Imagine & Play boeken de focus op het bouwen leggen in plaats van het verhaal. Hierdoor kunnen kinderen – of volwassenen die op een spelenderwijs willen leren bouwen – hun creativiteit kwijt en nieuwe bouwtechnieken leren. Het boek zit vol met activiteiten en bevat een aantal moeilijkheidsgraden zodat je constant uitgedaagd wordt.

De LEGO Imagine & Play boeken bevatten 50 LEGO steentjes waarmee gebouwd kan worden. Daarnaast zijn er activiteiten, verhalen en bouwinspiraties te vinden. Er zijn een aantal kleurplaten inbegrepen en de dozen zijn te gebruiken als speelmatten. De beide boeken zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar onder de titels LEGO Bedenk en Speel Voertuigen en LEGO Bedenk en Speel Beestenbende. De boeken kosten per stuk €17,99.

Waar te koop?

Deze boeken zijn onder andere te koop bij de onderstaande winkels

Bookspot | Bol.com | Bruna

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Imagine & Play boeken en vind je ze interessant genoeg om aan jouw verzameling toe te voegen? Laat het weten in een reactie.