Een aantal maanden geleden kwam er aan het licht dat er een nieuwe toevoeging aan Jurassic World zou komen. NBC en LEGO kondigden namelijk de geanimeerde kortfilm Jurassic World: The Secret Exhibit aan. De film is vanaf vandaag te koop. Hieronder een opfrissing over wat deze kortfilm juist inhoud en waar deze te verkrijgen is.


LEGO Jurassic World The Secret Exhibit verkrijgbaar

LEGO Jurassic World The Secret Exhibit verkrijgbaar

LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit omvat de voorafgaande gebeurtenissen op de eerste film van Jurassic World. De film gaat over de dagen voor het dinosauruspark zijn grote opening kent. Echter ontbreekt er een klein detail, de dinosaurussen. Om alles toch tijdig in orde te krijgen maakt Claire gebruik van de diensten van Owen, specialist in het gedrag van dieren. Helaas is het makkelijker gezegd dan gedaan en blijkt de opdracht moeilijker dan verwacht. De film beloofd spannende en grappige belevenissen te bezorgen. Hoe het uiteindelijk allemaal afloopt kan je met deze film ontdekken.

LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit is o.a. te koop bij:

Bol.com – Bookspot


Jouw mening telt!

Ben jij liefhebbers van dergelijke LEGO films en ga je deze aan je verzameling toevoegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!