Warner Bros. Games, TT Games en LEGO hebben de LEGO Marvel Collection aangekondigd. De game is een verzameling van drie LEGO Marvel games en alle bijbehorende DLC. Lees hieronder het volledige persbericht.


LEGO Marvel Collection aangekondigd

Dit enorme Marvel-avontuur bevat eveneens de eerder uitgebrachte DLC-pakketten voor de games, waaronder de personage- en levelpakketten Black Panther en Marvel’s Avengers: Infinity War voor LEGO® Marvel Super Heroes 2, geïnspireerd op de hitfilms van Marvel Studios.

LEGO Marvel Collection aangekondigd

In LEGO® Marvel Super Heroes kruipen spelers in de rol van hun favoriete Marvel-personages Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Thor, Captain America en de Hulk, die samenkomen in een gloednieuw verhaal. Ze nemen het op tegen enkele van de meest snode Marvel-superschurken, zoals de duistere Doctor Octopus, de griezelige Green Goblin, de roekeloze Red Skull, de venijnige Venom, Thors brutale broer Loki en de planetenverslinder Galactus.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 gaat verder waar LEGO® Marvel Super Heroes was gebleven, met een originele vertakkende verhaallijn waarvan stripverhaalschrijver Kurt Busiek coauteur is. Het verhaal brengt een gevarieerde groep Marvel-superhelden en -schurken uit verschillende periodes en werelden bijeen, waaronder Ant-Man, Black Panther, Captain Marvel, Cosmo the Spacedog, Cowboy Captain America, Doctor Octopus, Doctor Strange, Ghost Rider, Green Goblin, Groot, Gwenpool, Hawkeye, Howard the Duck, Hulk, Iron Man, Luke Cage, Ms. Marvel, Rocket Raccoon, She-Hulk, Spider-Gwen, Spider-Man, Star-Lord, Thor en nog veel meer. Spelers kunnen op verkenning gaan op 18 verschillende Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis, van de bruisende jungle van Wakanda tot de piramiden van het Oude Egypte, inclusief Asgard, Attilan, Knowhere, het Colosseum, Hala, Hydra Empire, Kang’s Citadel, K’un-Lun, Lemuria, Manhattan, middeleeuws Engeland, Noir New York, 2099 Nueva York, het Wilde Westen, het moeras Swamp en Xandar.

LEGO® Marvel’s Avengers bevat verhaallijnen uit de veelgeprezen film Marvel’s The Avengers en het vervolg daarop, Marvel’s Avengers: Age of Ultron. Spelers kunnen daarbij 200 personages vrijspelen, waaronder Black Widow, Captain America, Hawkeye, Hulk, Thor en Iron Man. Het spel biedt een unieke spelbeleving in een open wereld. Zo zijn er acht verschillende omgevingen om te verkennen binnen de filmwereld van Marvel, waaronder de uitgebreide straten van Marvels New York, maar ook Asgard, Barton’s Farm, Malibu, de buitenbasis van S.H.I.E.L.D., Sokovia, Zuid-Afrika en Washington DC. Spelers kunnen al deze open werelden vrij verkennen, bijvoorbeeld door als Hulk van wolkenkrabbers af te springen, over het water te sprinten als Quicksilver of zelfs als reuzenpersonages te spelen, zoals de gevaarlijke Fing Fang Foom, die zo groot als een flatgebouw kan worden.

De game is vanaf 13 maart te koop voor de PS4 en Xbox One. Over een eventuele Nintendo Switch versie is niets bekend. Ditzelfde geldt voor de prijs die momenteel nog niet bekend is. Zodra we meer weten zullen we dit met jullie delen. Wat wij ons op de redactie afvragen is of er nog een LEGO Star Wars Collection op de planning staat.


Wordt jij enthousiast?

Wat vind jij van de aankondiging en zie je het zitten om de LEGO Marvel Collection in huis te halen, of heb je de games nog liggen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?