Via Brickshop.nl zijn een aantal nieuwe LEGO Marvel Spider-Man sets 2019 opgedoken. De sets zullen eind 2018 te koop zijn en maken deel uit van de LEGO sets Winter 2019 line-up.


LEGO Marvel Spider-Man sets 2019

Hoewel de LEGO Marvel 76115 al door LEGO onthuld was, zijn er nu visuals van de dozen beschikbaar. Van alle nieuwe sets zijn ook de omschrijvingen en prijzen vrijgegeven. We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet. LEGO Juniors zal vanaf volgend jaar als 4+ door het leven gaan, maar we hanteren voor het gemak nog even Juniors.


LEGO Marvel 76113 Spider-Man Bike Rescue
(€29,99)

LEGO Marvel 76113 Spider-Man Bike Rescue

Race door de straten van New York City en help Spider-Man en Miles Morales de kwaadaardige Carnage tegen te houden als hij de generator wil opblazen in de set LEGO Marvel Spider-Man 76113 Spider-Man bike reddingsactie. Dit bouwspeelgoed boordevol actie bevat een Spider-Man bike met een techspinnenschieter en een spinnenwebpistool (kan niet echt schieten), plus een bouwbare generator met explodeerfunctie.

Inclusief 3 minifiguren die nieuw zijn vanaf december 2018: Spider-Man, Miles Morales en Carnage.

De Spider-Man bike heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur, een verstelbaar stuur, grote wielen, een techspinnenschieter en een spinnenwebpistool (kan niet echt schieten) met een bevestigingspunt voor spinnenwebelementen.

De bouwbare generator heeft een explodeerfunctie, energiecelelementen en bevestigingspunten voor spinnenwebelementen.

Activeer de explodeerfunctie om de energiecelelementen in het rond te laten schieten.

Deze LEGO Marvel Spider-Man speelgoedbouwset bevat 9 spinnenwebelementen die nieuw zijn vanaf december 2018 om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan je eigen smaak aan te passen.

Accessoire-elementen: Carnage’s tentakels.

De bouwbare Spider-Man bike is ca. 5 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed.

De generator is ca. 3 cm hoog, 13 cm breed en 5 cm diep.

LEGO Marvel 76113 Spider-Man Bike Rescue


LEGO Marvel 76114 Spider-Man Spider Crawler
(€44,99)

LEGO Marvel 76114 Spider-Man Spider Crawler

Werk samen met Spider-Man en Spider-Man 2099 tijdens de achtervolging van de diamantdieven Sandman en Vulture in de set LEGO Marvel Spider-Man 76114 Spider-Man’s spidercrawler. De crawler beschikt over een levensechte, spinachtige kruipfunctie, 2 noppenschieters en een schieter die techspin- of spinnenwebelementen afschiet. Deze superheldenset is inclusief 4 LEGO minifiguren met wapens, Sandmans bouwbare, te openen zandbasis met verborgen diamantelementen en Vultures bouwbare vleugels. Bevat ook 9 spinnenwebelementen voor het aan jouw smaak aanpassen van je bouwwerken, minifiguren en wapens voor nog creatiever spelen.

Inclusief 4 minifiguren die nieuw zijn vanaf december 2018: Spider-Man, Spider-Man 2099, Vulture en Sandman.

Spider-Man’s spidercrawler heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur, 8 kruipende poten die worden geactiveerd door het model te bewegen, 2 noppenschieters en een schieter die techspin- of spinnenwebelementen afvuurt.

Ook inclusief Sandmans bouwbare, te openen zandbasis met daarin 3 gestolen diamantelementen, een transparante koepel met een diamantelement erin en Vultures bouwbare vleugels.

Deze LEGO bouwset voor kinderen bevat 9 spinnenwebelementen die nieuw zijn vanaf december 2018 om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan je eigen smaak aan te passen.

Wapens: Vultures noppenschieter en Sandmans bouwbare zandhamer.

De bouwbare mecha Spider-Man’s spidercrawler is ca. 8 cm hoog, 22 cm lang en 15 cm breed.

LEGO Marvel 76114 Spider-Man Spider Crawler


LEGO Marvel 76115 Spider-Man Mech vs. Venom Mech (€54,99)

LEGO Marvel 76115 Spider-Man Mech vs. Venom Mech

Ga samen met Spider-Man en Ghost Spider op een missie om Tante May uit Venoms klauwen te redden in een spannende LEGO Marvel Spider Man 76115 Spider Mecha vs. Venom strijd. Zet de beweegbare Spider Mecha met een cockpit die open kan en ruimte voor een minifiguur, een techspinnen/spinnenwebschieter en een grijpklauw tegenover de enorme, verstelbare Venom Mecha met klauwen die minifiguren kunnen grijpen.

Inclusief 4 minifiguren: Spider-Man, Ghost Spider, Venom en Tante May.

De Spider Mecha heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, verstelbare gewrichten, een schieter om techspin- of spinnenwebelementen af te schieten en een grijpklauw met bevestigingspunten voor andere spinnenwebelementen.

De Venom Mecha heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur, verstelbare gewrichten, een lange tong en klauwen die minifiguren kunnen grijpen.

Ook inclusief Ghost Spider’s hoverboard met 2 noppenschieters en een doorzichtige vlamuitlaat, plus 9 spinnenwebelementen die nieuw zijn vanaf december 2018 om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan je eigen smaak aan te aanpassen.

Accessoire-elementen: Tante May’s ijsje.

De minifiguren van Spider-Man, Venom en Tante May zijn nieuw vanaf december 2018.

De bouwbare Spider Mecha is ca. 14 cm hoog, 11 cm lang en 4 cm breed.

De Venom Mecha is ca. 22 cm hoog, 18 cm lang en 8 cm breed.

LEGO Marvel 76115 Spider-Man Mech vs. Venom Mech


LEGO Juniors 76133 Spider-Man Car Chase
(€9,99)

LEGO Juniors 76133 Spider-Man Car Chase

Bied je kind een spannende LEGO Marvel Spider-Man rollenspelervaring als je hem of haar de bankrover Green Goblin laat achtervolgen in de set 76133 Spider-Man auto achtervolging. Deze LEGO 4+ set is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. De Spider-Man speelgoedautobouwset bevat een cockpit met ruimte voor een minifiguur en spinrag met een spinnenweb eraan dat kan worden bevestigd aan Green Goblin’s glider, plus een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers kunnen genieten van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt ook jouw beginnende superheld het doel van de bouwinstructies te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen in een bekende LEGO Marvel wereld.

LEGO 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met LEGO stenen.

Inclusief 2 minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019: Spider-Man en Green Goblin.

Deze set bestaat uit een eenvoudig te bouwen Spider-Man auto met een cockpit voor Spider-Man, een uitlaat met Power Burst-element en spinrag met een te bevestigen spinnenweb, plus een startsteen-bouwplaat om je kind snel aan het bouwen en spelen te krijgen met superhelden in een LEGO Marvel wereld vol actie.

Ook inclusief de glider van Green Goblin met verstelbare vleugels en bevestigingspunt voor het spinnenweb, plus een bouwbare pompoenbom met een Power Burst-element.

Accessoire-elementen: Green Goblin’s geldzak en een gestolen biljet van 100 dollar.

LEGO 4+ bouwsets laten je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.

LEGO 4+ speelsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor fantasierijk bouwen.

Dit bouwbare superheldenspeelgoed is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen.

De Spider-Man auto is ca. 9 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed.

LEGO Juniors 76133 Spider-Man Car Chase LEGO Juniors 76133 Spider-Man Car Chase


LEGO Juniors 76134 Spider-Man Doc Ock Diamond Heist
(€29,99)

LEGO Juniors 76134 Spider-Man Doc Ock Diamond Heist

Laat je jonge superheld een geweldig LEGO Marvel Spider-Man avontuur naspelen waarin Doc Ock’s speedboot wordt achtervolgd door Spider-Man’s vliegtuig met de set 76134 Spider-Man: Doc Ock diamantroof. Deze LEGO 4+ creatieve bouwset, die speciaal is ontworpen om snel en eenvoudig door kleuters en jonge kinderen te worden gebouwd, bevat een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt ook jouw kind het doel van de bouwinstructies te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen in een bekende LEGO Marvel wereld. Kinderen zullen het geweldig vinden de haven te bouwen met een werkende kraan om een container op te pakken, Doc Ock’s speedboot met mechanische armen en het vliegtuig van Spider-Man met een schijfschieter en spinnenweb dat aan de speedboot of container kan worden gekoppeld.

LEGO 4+ sets zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en eenvoudig bouwplezier voor jonge kinderen en om hun vertrouwen te stimuleren dankzij de eenvoudige bouwstappen, voor de perfecte start van bouwen met LEGO stenen.

Inclusief 3 minifiguren: Spider-Man, Doc Ock en een havenarbeider.

Deze set bestaat uit een eenvoudig te bouwen haven, Spider-Man vliegtuig en Doc Ock speedboot, met een startsteen-bouwplaat om je kind snel aan het bouwen en spelen te krijgen met superhelden in een LEGO Marvel wereld boordevol actie.

De haven bevat een kraan met een cockpit met ruimte voor een minifiguur, een voorruit en een verstelbare kraanarm met ketting om de te openen container met de zak geld en het juweelelement op te pakken, plus een brandend vat met een vlamelement, een kleine ladder en een barricade.

Het vliegtuig van Spider-Man heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, 2 schijfschieters en een spinnenwebdraad met een te bevestigen spinnenweb.

Doc Ock’s bouwbare speelgoedspeedboot beschikt over een zitplaats voor een minifiguur, 2 mechanische armen met bevestigingspunten voor de container en een geldzak.

Accessoire-elementen: Doc Ock’s robotarmen die het juweelelement kunnen vasthouden.

De Spider-Man en Doc Ock minifiguren zijn nieuw vanaf december 2018.

LEGO 4+ bouwspeelgoed laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.

LEGO 4+ bouwsets voor kinderen heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen.

Deze superheldenspeelset is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen.

De haven is ca. 17 cm hoog, 13 cm breed en 13 cm diep.

Het Spider-Man vliegtuig is ca. 4 cm hoog, 13 cm lang en 14 cm breed.

Doc Ock’s speedboot is ca. 10 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed.

LEGO Juniors 76134 Spider-Man Doc Ock Diamond Heist LEGO Juniors 76134 Spider-Man Doc Ock Diamond Heist


We zijn benieuwd naar jouw mening!

Wat vind jij van deze LEGO Marvel Spider-Man sets en ben jij enthousiast genoeg dat je ze wilt gaan verzamelen of laat je ze aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?