Vanaf 16 januari is de LEGO Movie 2 Welcome to Apocalypseburg set te koop. De set was al gelekt en we mogen de set nu eindelijk officieel met jullie delen. Hieronder lees je alles wat je van de set moet weten.


LEGO Movie 2 Welcome to Apocalypseburg

Naam: 70840 Welcome to Apocalypseburg
Thema: LEGO Movie: The Second Part
Onderdelen: 3178 Onderdelen
Minifigures 12 Minifigs, 1 mannequin en 1 muis
Prijs: NL/BE: €299,99
Prijs per onderdeel: €0,09
Releasedatum: 16 januari 2019 (LEGO VIP?)
1 februari 2019
Bijzonderheden: D2C, Exclusive
Te koop via: LEGO Shop@Home NL
LEGO Shop@Home BE

Bouw en speel met de dit enorme The LEGO Movie 2 Welcome to Apocalypseburg! model.

Geniet van een 360° speelervaring en bereid je voor op een alien invasie met de LEGO Movie 2 70840 Welcome to Apocalypse! bouwset. Deze geavanceerde bouwset bevat meer dan 3000 onderdelen en is zelfs voor een master-builder een gave uitdaging om te bouwen. Deze The LEGO Movie 2 set bevat een sectie van het Vrijheidsbeeld met een chill-out kamer in het hoofd, een café, Scribble Cop’s kantoor met schopstoel functie, wapenkamer, kapper/tattooshop , Lucy’s schuilplaats, Fuse’s werkplaats, een restaurant op het dak, een gym, een spa, uitkijkplatforms en veel meer. Deze set vol actie, bevat 12 The LEGO Movie 2 Minifigures voor een rollenspel om favoriete scenes uit de film mee na te spelen.

 • Deze creatieve speelset bevat 12 nieuwe Minifigures uit The LEGO Movie 2: Emmet, Lucy, Batman, Scribble Cop, Harley Quinn, Green Lantern, ’Where are my pants?’ Guy, Larry de Barista, Chainsaw Dave, Mo-Hawk, Roxxi en Fuse, en een rat.
 • De enorm grote Apocalypseburg bouwset heeft verwijderbare modules zodat er makkelijk mee gespeeld kan worden, en bevat een sectie van het Vrijheidsbeeld met een chill-out kamer in het hoofd, een café, Scribble Cop’s kantoor met schopstoel functie, wapenkamer, kapper/tattooshop , Lucy’s schuilplaats, Fuse’s werkplaats, een restaurant op het dak, een gym, een spa, uitkijkplatforms en veel meer.
 • Het Vrijheidsbeeld sectie bevat een bouwbare fakkel, een te openen hoofd met een chill-out kamer inclusief een bouwbare telescoop, en drie uitkijkplatforms.
 • Het Coffee Unchained café is voorzien van een bar, kassa, bouwbaar koffiezetapparaat, tafels en stoelen, en een vouwtafel met parasol en twee stoelen aan de voorkant.
 • Scribble Cop’s kantoor heeft een gevangeniscel die te openen is, en een stoel met schopstoelfunctie.
 • De wapenkamer heeft een bouwbare mannequin, hoofdlampen, drie Minifigure helmen en twee bouwbare wapens.
 • In de kapper/tattooshop zijn een kappersstoel, bouwbare tattoomachine en kappersaccessoires aanwezig.
 • Lucy’s schuilplaats is voorzien van een bouwbaar bed met een geheim compartiment die verscheidene leuke items bevat, zoals een liefdesbrief van Batman. De kamer bevat daarnaast een wapenkast met een assortiment aan elementen waaronder het nieuw voor januari prikkeldraad-element.
 • De af te nemen dak van Lucy’s schuilplaats is voorzien van een stoel en een watertoren.
 • Fuse zijn werkplaats komt met een bouwbare gereedschapskist met bouwbare brandblusser.
 • De diner op het dak bevat een bouwbare V8 frituur, een tafel, oven, ketchup en mosterd dispensers, een pan en voedselelementen.
 • De gym is in de vorm van een treinstel en is voorzien van een boksbal met alien-decoratie en een halterbank.
 • De spa is in de vorm van een truck en is voorzien van een hot tub en een douche.
 • Deze The LEGO Movie 2 bouwset komt ook met een surfboard-rek met twee surfboarden van Chainsaw Dave, een uitkijkplek met bouwbare telescoop, een te openen riool en ladders.
 • Wapens voor de The LEGO Movie karakters met o.a. een kruisboog voor Lucy.
 • De set komt met diverse accessoires; zoals twee koffiebekers voor Emmet, Lucy’s pijlkoker, en 6 nieuw voor januari skelet hoofd-elementen (1 als basketbal, 1 als wegwijzer, 1 als motordecoratie, 2 als mannequins voor haar-elementen en 1 op de mannequin in de wapenkamer).
 • Bouw de scenes uit The LEGO Movie 2 na met deze te gekke Vrijheidsbeeld bouwset.
 • De set is meer dan 52 cm hoog, 49 cm breed en 33 cm diep.

We zijn benieuwd naar jouw mening!

Wat vind jij van de LEGO Movie 2 Welcome to Apocalypseburg set en denk je dat LEGO hier een toffe set neer heeft gezet, of valt het je tegen? Laat jouw ongezouten mening achter in een reactie onder dit artikel of via social media. We horen graag van je 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media