LEGO fans uit Nederland wachten al jaren op een LEGO Brand Retail Store in eigen kikkerlandje. Of het er ooit van gaat komen is koffiedik kijken, en laat dat nou iets zijn wat niet onze sterke kant is. Desondanks weten we wel dat LEGO de LEGO Pop-Up Store Schiphol heeft geopend.

LEGO Pop-Up Store Schiphol

LEGO Pop-Up Store Schiphol

Het concept pop-up store zegt jou waarschijnlijk wel wat en verwacht daarom geen uitgebreide LEGO Store met alle beschikbare producten. De Store is vrij klein en bevat onder andere een kleine selectie van bekende en populaire thema’s zoals City, Friends en Creator (Expert). De prijzen zullen niet mals zijn, want het “belastingvrij” shoppen stelt niets voor. Daarnaast is de shop enkel leuk als je terug komt van jouw reis, want de winkel bevindt zich na de paspoortcontrole. VIP punten en promoties zullen waarschijnlijk niet beschikbaar zijn in deze winkel. Hoe lang de pop-up store geopend blijft is niet duidelijk.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO Pop-Up Store Schiphol en denk je dat het de weg vrijmaakt voor een Brand Retail Store in Nederland? We zijn ook benieuwd of je graag een officiële LEGO winkel in Nederland ziet verschijnen of dat je liever online shopt. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?