Zojuist heeft LEGO een nieuwe San Diego Comic Con exclusive onthuld die – logischerwijs – enkel tijdens de SDCC verkrijgbaar zal zijn.

LEGO SDCC Zebra Batman Minifigure

De Zebra Batman Minifigure is niet enkel vanwege de San Diego Comic Con geproduceerd, maar ook vanwege het 80 jarige bestaan van Batman als superheld. Zebra Batman is onstaan door ongeremde creativiteit van de schrijvers van de Detective Comics serie. In 1959 verscheen editie #275 waarin de Zebra-Man de grote slechterik was. Aan Batman en Robin de taak hem tegen te houden. Zoals gewoonlijk gaat dit deels mis en verandert Batman in de Zebra variant. De Zebra Batman is daarom zowel uniek en zeer beperkt verkrijgbaar.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO SDCC Zebra Batman Minifigure en probeer je hem hoe dan ook aan je verzameling toe te voegen? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media