LEGO heeft de LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 aan hun webshop toegevoegd. Daardoor hebben we alle visuals en details van de set te pakken. Er is tevens een pre-order beschikbaar.

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Excavator

LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 Excavator

De release van de set staat gepland voor oktober. Met 4108 onderdelen en een prijs van €449,99 haal je een enorme set in huis. De Liebherr R9800 is te besturen door middel van Control+ op de smartphone en de nieuwe Powered Up elementen. De set bevat zeven motoren en twee Smart Hubs. De app laat het toe om zelf commando’s toe te voegen en je kunt de acties opnemen. Elke Smart Hub heeft de mogelijkheid om tot vier motoren aan te drijven.TIP:

De set is nu bij Amazon te pre-orderen waarbij je gebruik maakt van de pre-order Price Guarantee. Dit houdt in dat de laagste prijs vanaf het moment van jouw pre-order gehanteerd wordt. Je betaald nooit meer dan de pre-order prijs, maar deze kan wel zakken!

LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 Excavator

Bereid je voor op een ongeëvenaarde LEGO® bouw- en speelervaring met deze LEGO® Technic Liebherr R 9800 graafmachine die bestaat uit maar liefst 4.108 onderdelen! Deze replica, die is ontwikkeld in samenwerking met Liebherr, wordt bestuurd via de intuïtieve LEGO TECHNIC CONTROL+ app en wordt aangedreven door 2 geavanceerde smart hubs met 7 motoren. Dankzij de geweldige app-technologie geniet je van supernauwkeurige bewegingen en fantastische functionaliteit en beleef je een veelzijdige digitale speelervaring op 4 verschillende bedieningsschermen met coole illustraties. Via het multifunctionele bedieningsscherm kun je de machine in alle richtingen laten rijden, de bovenbouw draaien, de arm uitschuiven en omhoog brengen, de laadbak openen en kantelen, realistische geluidseffecten afspelen en realtimeoverzichten bekijken, zoals de positie van de arm, het energieverbruik en de rijdafstand. Dankzij de bediening met één knop kun je sleeppatronen gebruiken om de arm en laadbak te besturen en het scherm voor aangepaste bewegingen laat je vooraf ingestelde commando’s selecteren of de bewegingen van het model opslaan om complexe bewegingspatronen te creëren. In het uitdagingen- en prestatiegedeelte kun je bovendien uitdagingen voltooien om beloningsbadges te verdienen.

LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 Excavator LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 Excavator

 • Deze graafmachine wordt bestuurd door middel van de LEGO® TECHNIC CONTROL+ app voor een meeslepende en realistische speelervaring en uren speelplezier.
 • De LEGO® Technic Liebherr R 9800 graafmachine met app-bediening kan met een smartphone of tablet via 4 verschillende schermen worden bestuurd. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle geschikte apparaten.
 • Multifunctionele bediening: rijd vooruit, achteruit, stuur, draai de bovenbouw, schuif de arm uit, breng de arm omhoog en omlaag, open en kantel de laadbak en bekijk overzichten van de positie van de arm en bovenbouw, het energieverbruik en de rijdafstand.
 • Bediening met één knop: selecteer op het scherm een sleeppatroon en zie vervolgens hoe de graafmachine op je commando reageert.
 • Aangepaste bewegingen: gebruik de vooraf ingestelde commando’s of sla de bewegingen van het model op om complexe bewegingspatronen te creëren.
 • Uitdagingen en prestaties: voltooi uitdagingen en verdien beloningsbadges.
 • Deze replica van de Liebherr R 9800 graafmachine heeft talloze levensechte eigenschappen en functies, een authentiek kleurenschema en coole stickerdetails.
 • Inclusief 3 XL-motoren, 4 L-motoren en 2 smart hubs met Bluetooth-bediening.
 • De smart hub beschikt over een Bluetooth Low Energy (BLE)-verbinding, een activeringsknop, een sensor met 6 assen (3 gyro- en 3 versnellingsmetersensoren) en 4 verbindingspoorten.
 • In de app kunnen gebruikers verbinding maken met meerdere hubs om zo nauwkeurige en levensechte bewegingen te creëren.
 • Download de app via de App Store of Google Play. Vraag je ouder(s) om toestemming voor je online gaat.
 • Deze speelgoedgraafmachine werkt op batterijen (niet inbegrepen). Zie de verpakking voor informatie over het type en het aantal batterijen.
 • Met deze LEGO® Technic bouwset maken LEGO bouwers kennis met geavanceerde aspecten van techniek.
 • Niet compatibel met de Power Functions systemen.
 • De Liebherr R 9800 graafmachine is ca. 39 cm hoog, 65 cm lang en 27 cm breed.

LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 Excavator LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 Excavator LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 Excavator LEGO Technic 42100 Liebherr R9800 Excavator

Laat jouw mening weten!

We zijn benieuwd wat jij van de set vindt, of je van plan bent hem in huis te halen en wat je vindt van de Control+ en Powered Up functies? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?