Waar LEGO voorheen enkel losse Blind Bags van de Minifigures Series verkocht, lijkt daar nu verandering in te zijn gekomen. Op LEGO Shop@Home is namelijk een volle doos LEGO Minifigures Series 19 te koop.

LEGO verkoopt dozen LEGO Minifigures series 19

Waarom LEGO nu wel volle doze verkoopt mag Joost weten, maar mocht je ervan willen profiteren dan is dat nu mogelijk. Er is een limiet van één doos per bestelling. De kosten van een volle doos is €239,40. Dit is aan de hoge kant vergeleken met Minifigure Maddness waar de dozen te koop zijn voor €188,99 incl. verzending.

LEGO Minifigures 71025 Series 19

Anderzijds kan het interessant zijn om toch bij LEGO te kopen. Je verdient LEGO VIP punten (± €12) en je krijg momenteel een gratis LEGO Broodtrommel (t.w.v. ± €9,99) en de Hidden Side Juice Bar (t.w.v. ± €9,99) cadeau. Buiten dit om is een volle doos aardig aan de prijs.

Let op: een volle doos Minifigures series 19 kan drie volledige serie Minifigures bevatten, maar dit wordt niet gegarandeerd door LEGO.

Laat jouw mening horen!

Wat vind jij ervan dat LEGO nu ook volle dozen Minifigures verkoopt? Vind je het interessant om te overwegen of vind je het te duur?’Laat het weten door een reactie achter te laten.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?