Maart is begonnen en dat betekent dat de nodige nieuwe LEGO sets vanaf vandaag te koop zijn. In dit topic lichten we de LEGO Xtra 853921 Brick Stickers uit zodat je precies weet wat ervan kunt verwachten.


LEGO Xtra 853921 Brick Stickers verkrijgbaar

Visuals LEGO Xtra 853921 LEGO Brick Stickers

De Brick Stickers zijn onderdeel van het LEGO Xtra thema. Dit thema biedt accessoires die gebruikt kunnen worden voor in een LEGO City lay-out of ter aanvulling van een MOC. LEGO heeft in dit thema een aantal Polybags met LEGO onderdelen en speelmatten uitgegeven. De Brick Stickers set bevat een handjevol met LEGO onderdelen en vijf velletjes met stickers. Nu zullen AFOL’s hier vrij weinig mee hebben, maar het is wel een goedkope manier om visuele aspecten toe te voegen. Een setje Brick Stickers kost €5,99. De set is te koop via de LEGO Brand Retail Stores en LEGO Shop@Home.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FLEGO-xtra-stenenstickers-853921″ text=”De set is te koop via LEGO Shop@Home” ]


Wat vind jij van dit setje?

We zijn benieuwd wat jij van dit LEGO Xtra setje vindt. Vind je het een handige toevoeging of zie je er niets in? We zijn natuurlijk ook benieuwd of jij het setje aan gaat schaffen. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media