LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen heeft een verkiezing geopend. De verkiezing geeft jou de mogelijkheid jouw stem uit te brengen welk gebouw jij in LEGO steentjes wilt zien verschijnen in het MINILAND van LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen.

LEGOLAND DC Scheveningen Miniland verkiezing

Je kunt kiezen uit de vijf voorgestelde gebouwen, maar het is ook mogelijk om een ander gebouw uit Den Haag of Scheveningen door te geven. Het winnende gebouw – of wellicht meerdere gebouwen – zullen uiteindelijk verwerkt worden in MINILAND. Als je stemt dan maak je kans om bij de onthulling van het gebouw aanwezig te zijn. Het winnende gebouw wordt in week 28 bekendgemaakt (week van 8 juli).

Foto: © Ronald Speijer

De komende maanden zal LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen langzaam vorm krijgen.

Vanaf nu is het mogelijk om mee te bepalen wat voor gebouwen er in MINILAND gebouwd zullen worden!

MINILAND is een kleine versie van de belangrijkste en mooiste gebouwen uit Den Haag en Scheveningen, nagebouwd met duizenden LEGO® steentjes. Jij kunt nu je stem uitbrengen welk gebouw je het liefst wilt terug zien in MINILAND.

Het Strijkijzer, de Pier of toch liever je eigen favoriete gebouw in Den Haag of Scheveningen doorgeven? Het kan via de speciale stempagina op onze website: www.legolanddiscoverycentre.nl/miniland

Als dank voor het uitbrengen van je stem, maak je kans om met partner en/of kinderen aanwezig te zijn bij de onthulling van dit gebouw.

De winnende gebouwen zullen in week 28 bekend worden gemaakt.

We zijn benieuwd naar jouw mening!

Welke gebouw zie jij graag in MINILAND verschijnen? Heb je één van de opties gekozen of heb je een ander gebouw aangemeld. We zijn benieuwd en lezen jouw mening met plezier onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?