tijdens de Star Wars Celebration heeft Matthew Wood laten weten dat er dit jaar een nieuwe LEGO Star Wars game zal verschijnen. Volgens de geruchten zal de game gebaseerd zijn op de volledige Skywalker saga.


Nieuwe LEGO Star Wars game in ontwikkeling

Toen Matthew Wood aan het woord was gaf hij aan dat hij aan meerdere Star Wars projecten werkt, waaronder een nieuwe LEGO Star Wars game. De game zou volgens hem dit jaar nog moeten verschijnen. Via Brick Fanatics en Bricksfanz hebben we geruchten mogen lezen dat de game de volledige Skywalker Saga zal bevatten. Naast deze saga zal er content aanwezig moeten zijn van Star Wars The Clone Wars, Rebels, Resistance en de Star Wars story films. Volgens Adam White van BricksFanz, was TT Games initieel bezig met een HD remake van de originele en zeer populaire LEGO Star Wars games, maar liep het wat uit de hand. Hierdoor zou TT Games hebben besloten één grote game te ontwikkelen die gebaseerd is op de Skywalker Trilogie en overige films en series. Dat er een nieuwe LEGO Star Wars game aan zit te komen is nu dus bevestigd, maar we raden vooralsnog aan de overige geruchten met een korreltje zout te nemen.


Wat vind jij van dit nieuws?

We zijn benieuwd of jij zit te wachten op een nieuwe LEGO Star Wars game, en wat je van de geruchten vindt omtrent de content die de game zal bevatten. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?