Ditmaal is het geen geintje van onze kant, want het gaat nu daadwerkelijk gebeuren. LEGO opent eind dit jaar twee LEGO Brand Retail Stores in Nederland! Niet één, maar twee dus!

LEGO Stores Nederland eind 2019

In een officieel persbericht dat we hebben mogen ontvangen geeft LEGO aan eind dit jaar twee LEGO Stores te gaan openen in Nederland. Het gaat om een locatie in Amsterdam en een locatie in Utrecht. De exacte locaties zijn niet bekend, maar dat mag de pret niet drukken. De LEGO Stores zullen de herkenbare uitstraling hebben zoals de overige LBRS. De LEGO Flagship Store in Amsterdam zal ook een Mozaïek Maker in huis hebben waar je jouw foto na kunt bouwen als portret van LEGO. De winkels zullen in december feestelijk gaan openen.


De eerste LEGO®-winkels komen naar Nederland, net op tijd voor Kerstmis

Klaar om te bouwen? Go!

Amsterdam, 18 juli 2019 – LEGO-fans kunnen hun hart ophalen tijdens de aankomende kerstperiode. LEGO Groep opent namelijk de eerste LEGO-winkels in Nederland, in Amsterdam en Utrecht. Nét op tijd voor de Kerstman om hier zijn inkopen te doen.

De gloednieuwe Amsterdam Flagship LEGO-winkel biedt een uitgebreide reeks aan spannende LEGO-innovaties. Zo is er de Mozaïek Maker – die een foto van je gezicht omzet in een mozaïek van LEGO-stenen – en zijn er allerlei nieuwe speelervaringen en bouwmogelijkheden te ontdekken. Allemaal met een knipoog naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

LEGO Stores Nederland eind 2019
De Mozaïek Maker in de Londen Flagship LEGO-winkel

“We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux.

Beide winkels krijgen een brede selectie van de nieuwste LEGO-sets en verschillende speelmogelijkheden in de winkel zelf. Plus activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO-winkels tegenkomt. Denk aan:

• Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
• Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
• Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
• Bouw een minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguren! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
• Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.

Daarnaast bieden deze gloednieuwe LEGO-winkels alle nieuwe producten die alleen verkrijgbaar zijn in LEGO-winkels en via shop.lego.com. Denk bijvoorbeeld aan LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy. Daarnaast zijn er tal van voordelen voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve VIP-cadeaus bij elke aankoop.

Alison Wood, District Senior Manager UK, Benelux en Scandinavia bij LEGO zegt: “Bouwtalenten van alle leeftijden kunnen zich in de nieuwe winkels in Amsterdam en Utrecht laten inspireren en vermaken met de talloze speelmogelijkheden. Of je nu 2 of 92 bent, er is altijd wel iets om enthousiast over te worden.”

De Flagship LEGO-winkel in Amsterdam en LEGO-winkel in Utrecht openen later dit jaar hun deuren met een groot openingsfeest en verschillende acties.

Laat van je horen!

Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor de Nederlandse LEGO fans. We zijn daarom benieuwd wat jij van dit nieuws vindt. Ben jij van plan bent vaker een bezoek te brengen aan één van de twee LEGO Stores Nederland als ze geopend zijn of blijf je gebruik maken van het gemak van het online shoppen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?