Onder het motto beter laat dan nooit, zijn de LEGO Powered Up componenten eindelijk los te koop via LEGO.

Powered Up componenten verkrijgbaar via LEGO

Eind 2018 had LEGO de verschillende componenten al aan LEGO Shop@Home toegevoegd, maar om onduidelijke redenen weer verwijderd. Het nieuwe systeem is alweer bijna twee jaar te krijgen, maar initieel enkel via LEGO Boost. Nadien heeft LEGO nog een aantal sets uitgebracht waarbij Powered Up te gebruiken is, maar de losse componenten lieten op zich wachten. Je werd verplicht om de LEGO Boost 17101 Toolbox te kopen om ermee aan de slag te gaan. Vanaf nu is dat niet meer nodig en kun je naar hartenlust zelf de componenten kopen die je nodig denkt te hebben.

LEGO DC Comics 76112 App-Controlled Batmobile

Tip: Als je enkel opzoek bent naar de motoren en een hub, dan is het voordeliger om de LEGO Batman 76112 Batmobile with app-control te kopen. De set bevat twee PU M motoren en een Hub. De onderdelen kosten samen €83,99, terwijl de Batman Batmobile daarnaast rond dezelfde prijs te vinden is. De Remote Control heb je voor deze set niet nodig gezien hij bestuurd wordt door middel van de Powered Up app. Je hebt daarnaast ook een exclusieve LEGO Batman Minifig in je verzameling en een set om te bouwen.

LEGO Powered Up
LEGO Powered Up 88005 LED Lights
LEGO Powered Up 88006 Boost Hub
LEGO Powered Up 88007 Distance Sensor
LEGO Powered Up 88008 Motor
LEGO Powered Up 88009 Hub
LEGO Powered Up 88010 Remote Control
LEGO Powered Up 88011 Train Motor

Ga jij Powered Up gebruiken?

We zijn benieuwd wat jij van het LEGO Powered Up Systeem vindt en of je van plan bent het te gaan gebruiken. Als je voorlopig liever Power Functions blijft gebruiken lezen we dat natuurlijk ook graag. Reageren kan onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?