Het is niet echt nieuws te noemen, maar toch vinden we het waard er een paar woorden aan vuil te maken. Het ziet eruit dat LEGO volgend jaar Teal Brick Separators aan LEGO sets toe gaat voegen.  


Teal Brick Separators

Tijdens het 40 jarige bestaan van de LEGO Minifigure evenement in het LEGO House afgelopen vrijdag, heeft LEGO onthuld dat ze vanaf volgend jaar een nieuwe kleur Brick Separator zullen introduceren. Of de oranje kleur daarmee verdwijnt is niet bekend. Het zal MOC bouwers in ieder geval nieuwe mogelijkheden geven om de separators te verwerken in hun bouwwerken. We kijken alvast uit naar de foto’s.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze nieuwe kleur en vind je dat LEGO elk jaar een nieuwe kleur van de Brick Separator moet introduceren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media